Träningar

Inom klubben har vi flera regelbundna träningar som är öppna för alla medlemmar. Det spelar ingen roll vilken kunskapsnivå du och din häst är på eller hur gammal du är, våra träningar passar alla!

Ingen av träningarna är bindande, du anmäler dig bara till de tillfällen du vill vara med. Kontakta ansvarig person för respektive träning för intresseanmälan eller mer info.

Markarbete/hoppning på låg höjd

Tränare: Sandra Andersson

För dig som vill hoppa lite lägre höjder eller vill variera hoppning/markarbete. Sandra är utbildad Svensk Ridlärare II och är duktig på att anpassa nivån efter respektive ryttare.

Tid: Lördagar ojämna veckor (fr.o.m. v.33)
Kontaktperson: Emma Frid, This is a mailto link

Hoppning

Tränare: Sandra Andersson

För dig som vill hoppa något högre höjder eller vill variera hoppning/markarbete. Sandra är utbildad Svensk Ridlärare II och är duktig på att anpassa nivån efter respektive ryttare.

Tid: Söndagar jämna veckor (fr.o.m. v.34)
Kontaktperson: Eva Kanerot, This is a mailto link

Working Equitation

Tränare: Maria Johansson

En rolig och utvecklande träning som passar alla hästar och ryttare. Maria är en omtyckt tränare med lång erfarenhet av olika dicipliner.

Tid: Måndagar jämna veckor (fr.o.m. v.32)
Kontaktperson: Emma Westas, This is a mailto link

Dressyr

Tränare: Maria Johansson

Du kan välja att träna enskilt i 30 min eller två och två i 60 min. Maria är en omtyckt tränare med lång erfarenhet av olika dicipliner.

Tid: Var fjärde måndag (fr.o.m. v.33)
Kontaktperson: Emma Westas, This is a mailto link

Islandshästträning

Tränare: Sigurjorn

Träningen sker enskilt. Sigurjorn är en engagerad och positiv tränare som är duktig på att ta fram det bästa ur hästen. Han har även hjälp av sin sambo Anna.

Tid: Varannan/var tredje fredag
Kontaktperson: Marianne Karlsson, This is a mailto link

Utöver dessa träningar finns det även tillfällen för miljöträning, lastträning, mm. Kom gärna med egna förslag eller önskemål på träningar ni skulle vilja se här, maila i så fall till This is a mailto link

Sanna Lötjönen, Stålebovägen 36 bv