Paddocken

Det här gäller för ridning och bokning av paddocken

Paddocken får användas av dig som är medlem i Stålebo ridklubb och som har betalat paddockavgift.

Bokning av paddocken för träning med tränare kan också göras av dig som är medlem i klubben och betalat paddockavgift. Bokningen görs endast i aktivitetskalendern på vår webbplats. Du kan göra bokningen genom att skicka mail till This is a mailto link eller direkt till Anneli Eriksson, This is a mailto link

För bokning av paddocken har styrelsen beslutat om följande:

• Vid annan träning än hoppträning i grupp och WE-träning ska andra ryttare få möjlighet att rida i paddocken (dock ej tömköra el longera). Den som tränar för tränare har dock alltid rätt till väg.
  • Bokning får bara göras för en tränare åt gången.
    Den som inte är medlem i ridklubben eller betalat paddockavgift kan vara med på bokade träningar men ska då betala 50 kr per gång till klubben. Den som bokat paddocken ansvarar för att den betalning görs.

Paddocken underhålls regelbundet varje måndag kl. 16-17, det är då förbjudet att vistas i paddocken. Vintertid saltas paddocken vid behov.

Du som använder paddocken ska också delta i skötseln av paddocken och ställa upp på gemensamma städdagar.

Tänk på att paddocken är vår gemensamma tillgång och att du lämnar den i det skick du vill finna den i (t ex mocka efter din häst, ställ tillbaka hindermaterial på sin plats). Det är viktigt att vi är rädda om hindermaterialen när vi använder dem och när de ställs tillbaka.

Uppdaterad: 15 JAN 2018 18:54 Skribent: Jessica Nikell

Suzanne Parenius, Stålebovägen 36