Arbetet med paddocken

17 DEC 2018 12:05
  • Skapad: 17 DEC 2018 12:05

Styrelsen har, med hjälp av KG Bjerkander, inlett ett större arbete med paddocken och området runt den. Bland annat har det dikats ur runt delar av ridbanan för att undvika att regnvatten samlas och blir stående i paddocken. Dessutom kommer KG att se till att några träd som står nära och har växt sig alldeles för stora tas ner.

Från klubbens sida skjuts det till medel för att anlita hantverkare att byta staket, gå över klubbstugan utvändigt och slutföra arbetet med lusthuset. Detta arbete kommer troligen kunna göras först till våren.

Dessa insatser tillsammans med allas löpande bidrag till skötsel och underhåll (mockning, hindermaterial på plats snyggt, kratta etc) kommer ge Stålebo Ridklubb en riktigt fin och funktionell anläggning som vi kan vara stolta över och som kommer vara betydligt mer ridbar än idag.

Ridklubben är mycket tacksam för KGs bidrag och det känns riktigt kul att vi kommer igång med arbetet på allvar.

Styrelsen SRK

Skribent: Anneli Eriksson