Funktionärer till Gråbo

28 AUG 2019 20:14
Den 28 och 29 september samarrangerar vi en dressyrtävling med Gråbo Ridklubb för att fortsätta kunna skriva ut licenser.
  • Skapad: 28 AUG 2019 20:14

Vi behöver hjälp med funktionärer. För er som är ute och tävlar i klubbens namn är det en självklarhet att ställa upp och hjälpa till men vi behöver många fler. Vi hoppas kunna få ihop så många så att vi kan dela upp i halvdagspass.

Det som behövs är: parkeringsvakter, grindöppnare insläpp/ringmaster, protokollhämtare, domarsekreterare, cafépersonal, personal vid framridningen, i sekretariat.

Vi behöver ge Gråbo en lista med funktionärer med mejladresser och önskemål om arbetsuppgift. Mejla till This is a mailto link eller klubben This is a mailto link när du kan och om du kan tänka dig en dag eller båda dagarna och vad du vill göra. Gråbo RK delar sedan ut uppdrag och bemannar de olika posterna.

Det går också bra ett hjälpa till med att baka något som kan säljas i caféet.

Suzanne Parenius, Stålebovägen 36
43376 Jonsered