Klubbmöte & paddockfix 31/8 - 1/9

19 JUL 2019 11:52
Gemensamt klubbmöte med paddockfix, där vi diskuterar våra tankar och idéer.
  • Uppdaterad: 19 JUL 2019 11:52

Då vi ställde in paddockdagarna med hindermålning i våras, så tar vi nu nya tag inför stundande KM. Hinder behöver snyggas till och eventuellt även dressyrstaketet.

I samband med detta anordnar vi ett klubbmöte vid paddocken, där vi passar på att träffa våra nyinflyttade medlemmar ifrån Gullringsbo. Vi umgås och diskuterar tankar och idéer inför framtiden: träningar, aktiviteter, paddocken, ridklubben, etc. Fundera gärna över vad du vill ta upp under mötet!

Om ni har penslar och färgslattar över så ta gärna med! Förutom det behövs den kontinuerliga skötseln av paddocken med att skotta kanter, frilägga vattenavrinningshål, etc.

Fram till dess får ni gärna ta ett spadtag på kanterna i paddocken när ni hinner.

Lördag:

10:00 Skotta kanter, etc.

11:00 Klubbmöte med fika

12:30 Hinder- och dressyrstaketmålning

Söndag:

10:00 Hinder- och dressyrstaketmålning

(Tiderna är ungefärliga. Har ni inte möjlighet att vara med från start, så anslut när ni kan)

Sanna Lötjönen, Stålebovägen 36 bv
43376 Jonsered