Hubertusjakt 6 november

19 OKT 2022 14:38
  • Uppdaterad: 19 OKT 2022 14:38

Den 6 november kör vi årets Hubertusjakt! I år kommer vi att köra två jakter; en för häst/ponny och en för islandshästar. Varje grupp kommer att rida var sin jaktrunda ledda av en Master. Därefter görs kampen om rävsvansen upp i ett fartfyllt upplopp som brukar locka stor publik.

Samling för jaktlagen sker kl 10:30 i Stålebopaddocken, där vi skålar för god jaktlycka innan avritt ca kl 10:45.

Upploppet sker ca kl 13:00 för de som vill komma och titta och heja fram sitt favoritekipage. Upploppet kommer att ske i Wallenstams fårhage, intill Stålebovägen. Klä dig varmt och ha tålamod, tiderna anpassas efter när jaktlagen kommer tillbaka.

Startavgift: 75:-

Anmälan sker till This is a mailto link

I mån av plats kan vi även ta in deltagare som inte är medlemmar i Stålebo RK med en startavgift på 150:-

För att vara med i jakten behöver du vara olycksfallsförsäkrad. Är du medlem i en ridklubb anknyten till Svenska Ridsportförbundet är du automatiskt olycksfallsförsäkrad via föreningen.

Tally-ho!