Injudan pay and jump

18 MAJ 2020 20:16
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2020 11:43

Datum: Söndagen 7 juni 2020

Första start ca 11. Då skall ni ha gått banan och de första starterna ha ridit fram. Framridning sker på valfritt ställe med möjlighet till framhoppning inne på banan innan varje ny höjd.

Varje ryttare bör om möjligt skicka en funktionär till banbygget som sker på söndagen kl 09:00.

Anmälan: Du måste anmäla dig senast tisdagen den 2 juni till This is a mailto link. I anmälan skriver du namn på ryttaren, namn på hästen och vilken höjd ni vill hoppa. I anmälan behöver du även skriva om du har med dig transport då vi endast kan ta emot ett begränsat antal transporter.

Startavgift: 75 kr/start. Swishas på plats.

Rosett kan köpas till för 25 kr vid clear round.

Varje häst få gå maximalt två rundor (samt ev. någon runda över bommar). Vill man ha ledhjälp går det bra.

Uppdatering:

P.g.a. ökat intresse bland bekanta till medlemmar i klubben, så har vi beslutat att öppna upp anmälan till vår Pay&Jump även för ryttare som inte är medlemmar i klubben. De får starta i mån av plats.

Icke-medlemmar:

• 100 kr/start. Swishas på plats.
  • Efter sista anmälningsdag (2 juni) meddelar vi om du får plats eller ej.
  • Du får själv lösa eventuell parkering av transport.

Stålebos cafe finns på plats!