Juniorhubertus och Mini-Hubbe

12 OKT 2020 10:43
Hubertusjakt för barnen
  • Skapad: 12 OKT 2020 10:43

STÅLEBO RIDKLUBB BJUDER IN BARN OCH UNGDOMAR I ALLA ÅLDRAR ATT RIDA HUBERTUSJAKT:

Kom och rid jakt och jaga rävsvansar i vacker natur och på anrika ägor!

PLATS: Stålebo området, start på Gullringsbo (Gullringsbovägen 4)
TID: Start klockan 11, tidsåtgång drygt 2 h

Vi kommer hålla två jakter som går parellellt, båda med samma startplats och -tid, sedan slittras fältet i två grupper:

MINIHUBBE: Ingen åldersgräns, ledhjälp tillåten.
Ritt i lugnt tempo (skritt och trav). Ritten kommer vara i drygt någon timma, efter det letar man svansar och leker lekar och kan gå och lämna sin häst om den står i närheten, innan det är det dags för juniorernas upplopp! 🏇🏻💨

JUNIORHUBERTUS: Född senast 2010. Man skall vara van vid att rida ut i alla gångarter och i varierad terräng.
Juniorjakten varar i max 2 h och på slutet blir det kamp om rävsvansarna genom upplopp för den som vill. Den som är först fram och knycker svansen vinner!👊
Är det många deltagare delar vi upp i flera upploppsgrupper.

Cafét kommer att vara öppet, så det kommer att finnas något att äta och fika att köpa via Swish på plats.

ANMÄLNINGSAVGIFT:
50:- för medlemmar i Stålebo RK
150: för utomstående Swishas på plats

KLÄDSEL: Klädsel valfri, men man får gärna klä upp sig om man vill och känner att vädret tillåter☺️ Undvik gärna att ha på er röda jackor, så att master mm syns.

Anmäl er till This is a mailto link Ange namn, ålder, ridklubb och vilken jakt ni vill rida med i. Ni kommer få en bekräftelse på att ni är anmälda samt förhållningsregler via mail.

Begränsat antal platser. Säg till om ni kommer utifrån så får vi se om det finns plats kvar för parkering.

Tally-ho!

OBS! Man måste vara medlem i en klubb ansluten till Svenska Ridsportförbundet för att delta i jakten.