Kurs för Suss och Ylva

01 AUG 2014 15:07
Kroppskännedom till häst med Suss Landin (Kinesiolog) och Ylva Mattson (Osteopat) på Stålebo Ridklubb den 26-28 september 2014
  • Skapad: 01 AUG 2014 15:07

Känner du att du inte når dit du vill med ridningen och att du och din häst inte riktigt hittar samspelet för att utvecklas? Eller har du problem med att din häst sticker eller är bångstyrig? Då kan du ha problem med att din sits är lite i obalans. Eller vill du bara bli en bättre ryttare?

Målet med denna kurs är att ge dig som ryttare en ökad förståelse för hur du med små förändringar kan få en sits i balans, vilket leder till en förbättrad bärighet och balans hos din häst.

Kursen börjar på fredag kväll med teori och avslutas på söndagen och innehåller två ridpass – ett för Suss och ett för Ylva.

Filmning av ekipage – dels innan undervisning och dels efter instruktioner. Instruktör och elev tittar gemensamt på filmen och beslutar därefter vad som primärt behöver förbättras.

Morgongympa som i möjligaste mån anpassas efter de deltagande ryttarnas behov.

Mat och dricka ingår ej.

Plats: Stålebo Ridklubbs paddock, plats för teori och gympa meddelas senare.

Pris: 2200 :- /ridande ekipage (2400:- för icke-medlemmar i Stålebo ridklubb)

250 :- /deltagare utan häst (350 :- för
icke-medlemmar)

Anmälan göres till Linda Kristensson på This is a mailto link senast den 26:e augusti.

Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. Avgiften insättes på Stålebo Ridklubbs Plusgiro 72 43 97-5 senast den 12:e september.

Ta tillfället i akt och delta i denna mycket populära kurs för två fantastiska
instruktörer!

Skribent: Anneli Eriksson