Proposition Dressyr KM 30 maj

• Skapad: 12 MAJ 2009 17:04

KLUBBTÄVLING MED KLUBBMÄSTERSKAP I DRESSYR LÖRDAGEN DEN 30 MAJ 2009

PROPOSITION

1.                                   Anmälningstiden går ut onsdagen den 27 maj.

2.                                   Anmälan görs i första hand på  mejl på This is a mailto link alt till Carola Helltén på telefon 0707-610029

3.                                    Startavgift 100:- för en klass, 180:- för två klasser.

Totalavgift för KM  250:- om man startar i samtliga 3 KM klasser (dressyr + hopp- och stilhoppning) och 300:- för 4 starter inklusive samtliga 3 KM klasser.  Betalas på plats.

4.                                   Tävlingen hålls utomhus i Stålebos paddock.

5.                                   Grönt kort och vaccinationskort ska uppvisas på tävlingsplatsen.

6.                                   Café kommer att finnas.

7.                                   Tävlingen är endast öppen för klubbens medlemmar. Icke medlemmar får delta som clear round i mån av plats.

Du väljer själv vilken KM klass du vill starta i, för att utse totalsegrare jämförs procentsatserna för resp. ritt. Preliminärt tidsprogram och klasser:

Kl. 10.00   Klass 6    Ponny      LC:1 2008  KM   Hdpr+Rosett+plakett

Därefter    Klass 5    Ponny      LB:1 2006   KM   Hdpr+Rosett+plakett

Klass 4    Ponny      LA:1 2007             Rosett+plakett

Klass 3    Häst         LC:1 2008             Rosett+plakett

Klass 2    Häst         LB:1 2006   KM   Hdpr+Rosett+plakett

Klass 1    Häst         LA:1 2007  KM   Hdpr+Rosett+plakett

Starttiderna läggs ut på hemsidan senast fredagen den 29:e.

För deltagande i KM –klasserna gäller att ekipaget inte tävlar för annan klubb under innevarande år.

Grenarna som ingår i Klubbmästerskapet för 2009:

Dressyr                 Klass 6/5 och 2/1 enl. ovanstående

Stilhoppning        Klass 4/2 enl. proposition för KM    Hoppning/stilhoppning

Hoppning             Klass 3/1 enl. proposition för KM Hoppning/stilhoppning

För att erövra klubbmästerskaptiteln för Ponny respektive Häst måste deltagande ha skett i samtliga 3 grenar. Individuell klubbmästare koras även i varje gren för ponny och häst. Ryttare får endast delta i KM-klasserna med en (1) häst och/eller en (1) ponny. I övrigt enligt bestämmelser i TR.

VARMT VÄLKOMNA!

Skribent: Anneli Eriksson