Tävlingsmöte 6 dec kl 17.00

18 NOV 2009 08:50
Välkommen på tävlingsmöte söndagen den 6 december kl 17.00 i Idrotts och föreningsförvaltningens i Göteborgs lokaler på Kviberg. Adress: Nedre Kaserngården 1.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2009 08:53

På agendan: Stämma av 2009 års tävlingssäsong samt vilka möjliga lag Stålebo ridklubb kan ställa upp med 2010 samt möjlighet för klubbens medlemmar att visa intresse för vilket lag man vill vara med och rida i 2010. Presentation/diskussion av möjliga lagledare. Har du inte möjlighet att själv delta i mötet går det bra att skicka in intresseanmälan till lag på mejl till This is a mailto link

Vägbeskrivning: Kommer Du hit med bil kan Du få en vägbeskrivning om går in på http://kartor.eniro.se/ och välj Vägbeskrivning Skriv in adressen du vill åka ifrån och Till: Nedre Kaserngården 1, Göteborg. Klicka sedan på Sök så får du en vägbeskrivning som kan skrivas ut. Datum för årsmötet 2010 kan du redan nu notera. Årsmötet äger rum söndagen den 7 mars kl 17.00 på Kviberg. Kallelse och dagordning kommer att läggas ut på hemsidan i slutet av januari.

Skribent: Anneli Eriksson