Dressyrtävling Gråbo 17-18 juni

24 APR 2017 09:56
För att kunna fortsätta skriva ut licenser för tävling så behöver vi anordna en tävling. I år samarrangerar vi med Gråbo ridklubb och vi behöver funktionärer.
  • Uppdaterad: 24 APR 2017 10:57

För att fortsätta kunna skriva ut licenser så behöver vi anordna minst en större tävling per år. Då vi inte har någon bra anläggning själva har vi valt att samarrangera med annan klubb. I år är det Gråbo ridklubb som har ett dressyrmeeting helgen den 17 och 18 juni och vi behöver hjälp med funktionärer.

För er som är ute och tävlar i klubbens namn är det en självklarhet att ställa upp och hjälpa till men vi behöver många fler. Vi hoppas kunna få ihop så många så att vi kan dela upp i halvdagspass.

Det som behövs är: parkeringsvakter, grindöppnare, protokollhämtare, skrivare, cafépersonal, personal vid framridningen, i sekretariat mm.

Jag behöver ge Gråbo en lista med funktionärer och önskemål om arbetsuppgift senast 25 maj. Mejla till mig eller klubben This is a mailto link  el skriv på facebook när du kan och om du kan tänka dig en dag eller båda och vad du vill göra. Jag fördelar annars ut lämpliga uppdrag tillsammans med Gråbo.

Det går också bra ett hjälpa till med att baka något som kan säljas i caféet.

Skribent: Anneli Eriksson