Hjälp till att få upp saltet till paddocken

10 DEC 2020 22:11
  • Skapad: 10 DEC 2020 22:11

Nu har saltet till paddocken kommit. Som vanligt står pallarna med saltet hos Vansvik (det grå stallet nedanför paddocken) och vi behöver hjälpas åt få upp säckarna till paddocken. Gör gärna en insats och kör upp några av säckarna med bil eller skottkärra.

Saltet använder vi i paddocken för att underlaget ska vara ridbart när graderna kryper neråt. Saltet hindrar sanden från att frysa och bli hård. Om det ser ut att bli minusgrader så kan vem som helst av oss medelemmar salta underlaget, saltspridaren står i hinderskjulet. Meddela gärna när ni har saltat, antingen genom att göra ett inlägg i Facebookgruppen eller genom att kontakta någon i styrelsen.

Kom ihåg att alla som nyttjar paddocken är skyldiga att sköta underhållning för paddocken.