Hubertusjakt 7/11

13 SEP 2021 13:05
  • Uppdaterad: 13 SEP 2021 13:05

Den 7 november kör vi årets Hubertusjakt! I år kommer vi att köra två jakter; en för häst/ponny och en för islandshästar. Varje grupp kommer att rida var sin jaktrunda ledda av en Master. Därefter görs kampen om rävsvansen upp i ett fartfyllt upplopp som brukar locka stor publik.

Samling för jaktlagen sker kl 10:30 då vi skålar för god jaktlycka innan avritt ca kl 10:45. Samlingsplats ej bestämd ännu.

Upploppet sker som vanligt i Stålebostallets sommarhage (nära klubbens paddock), ca kl 13:00 för de som vill komma och titta och heja fram sitt favoritekipage. Klä dig varmt och ha tålamod, tiderna anpassas efter när jaktlagen kommer tillbaka.

Beroende på väder och underlag kan det förekomma hinder på jakten. Man kan välja att rida runt dom eller att kliva över dom om man inte vill hoppa.

Startavgift: 75:-

Anmälan sker till This is a mailto link

I mån av plats kan vi även ta in deltagare som inte är medlemmar i Stålebo RK med en startavgift på 150:-
För att vara med i jakten behöver du vara olycksfallsförsäkrad. Är du medlem i en ridklubb anknyten till Svenska Ridsportförbundet är du automatiskt olycksfallsförsäkrad via föreningen.

Tally-ho!