Kick-Off för Ungdomssektionen 15/2

28 JAN 2020 08:29
Äntligen är det dags att dra igång Stålebo Ridklubbs anrika ungdomssektion igen!
  • Uppdaterad: 28 JAN 2020 08:29

Den 15 februari kl 14:30 tänkte vi starta med en introduktionsaktivitet där vi har lite kul på hästryggen tillsammans och lär känna varandra.

Ambitionen är att vi skall få fler barn och ungdomar aktiva i klubben och kunna hålla ridgrupper och andra aktiviteter där man får rida och utvecklas tillsammans.

Denna första aktivitet är tänkt att vara en rolig introduktion, samt att se efter intresse och kunskapsnivå, så att man kan planera för fortsatta aktiviteter och träningar.

Just därför är alla åldrar och alltifrån nybörjare till proffs välkomna. Vi tänkte köra lekar enligt lite gymkhanastuk, så man kan växla häst/ponny, och därmed behöver man inte komma med en ponny per person. Kom alltså även om ni inte har eran medryttarhäst just denna dag eller om ni delar flera på samma ponny, vi löser det!⭐️

Är man ännu inte medlem i klubben går det bra nu i början att vara med och testa på, vi bjuder något att snaska på och kaffe till alla föräldrar som muta😁

Vi återkommer med exakt plats lite längre fram, men vi kommer hålla oss i Ståleboområdet på lagom skrittavstånd för alla deltagare.

Ni som vill komma: Maila till This is a mailto link (eller anmäl i Facebook-eventet). Skriv namn och ålder på barnen/undomarna och om ni tar med en egen havremoppe eller ej :) Om ni inte kan just detta datum, men har barn/ungdomar som vill vara med - maila!!

Vi ses!
Lisa Janson & Marion Jernråda