Miljöträning 22 maj

22 APR 2021 09:47
  • Skapad: 22 APR 2021 09:47

Den 22e maj kl 10-15 har vi öppen paddock för miljöträning. Tanken är att träningen ska ske avsuttet för att på bästa sätt träna hästen inför obehagliga situationer. Det kommer att finnas flertalet stationer med varierade träningsmöjligheter, bl.a. däck, ballonger, pressening och gardin.

Ingen anmälan krävs men max 2 hästar åt gången, är det fullt får man vänta utanför tills någon går ut.

Träning sker på egen risk, se till att ha hjälm och håll avstånd till varandra. Tvinga inte hästen utan låt den ta det i sin egen takt. Ös på med godis och beröm!

Det kostar inget, men banan är endast öppen för medlemmar i Stålebo RK. Om du inte erlagt paddockavgift tillkommer en paddockhyra på 50:- (swishas på plats).

Är du osäker så maila This is a mailto link, så kan någon vara med och stötta. Om något skulle gå sönder meddela och om möjligt lägg åt sidan. Max 2 personer per häst inne i paddocken.

Välkomna!