Planerandet av vårt 50-årsjubileum

01 MAR 2022 18:17
Vi spånar fram idéer för jubileumsfesten i sommar.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2022 18:17

Hurra, i år kan vi äntligen hålla vårt 50-årsjubiluem! 🥳

Datum är inte bestämt ännu, men vi satsar på att det blir av i augusti. För att vi ska få till det bästa firandet vi kan åstadkomma tänkte vi ha en idé-spånardag där vi ses vid klubbstugan (man kan vara med online om man vill) där vi samlar ihop alla möjliga och omöjliga idéer om hur vi kan fira, vilka aktiviteter vi ska ha, var vi ska vara, vad vi ska äta, vilka vi ska bjuda och allt annat som ni kan komma på!

Alla medlemmar kan vara med och spåna, stora som små! Har du några kontakter vi kan utnyttja inför firandet? Det kan vara allt från restauranger och butiker till fotografer och övriga sponsorer. Skriv upp dom!

Vi behöver dina idéer så kom och spåna med oss den 27 mars kl 16.00 vid klubbstugan. Fika finns på plats.

Vill man vara med via länk ansluter man via: https://meet.google.com/win-xrwu-ziy.

Vi ses! 🎉

(är du intresserad av att engagera dig ytterligare i firandet? Gå med i vår festkommitté! Skicka en intresseanmälan till This is a mailto link)