Foto: Daniel Lundgren

11 MAR 2021 08:40
  • Uppdaterad: 11 MAR 2021 08:40

PÅSKAHOPPET 2021! 🐣🌸🐴

Just nu är läget jättesvårt med smittor som drabbar både två- och fyrbenta. Fram till 28 mars är det tävlingsstopp, men förhoppningsvis ser det lite bättre ut efter det. Det hoppas vi på och därför vill Ungdomssektionen i god tid bjuda in till det traditionella Påskahoppet.

En pay&jump för klubbens medlemmar där vi förstås ska hoppa och ha kul men framför allt se till att det går att göra tryggt och smittsäkert på alla sätt! Så med reservation för att vi måste förhålla oss till alla rådande restriktioner - och för att vi kanske måste ställa in med kort varsel:

OBS! Nytt datum!

Stålebo Ungdomssektion bjuder in alla Stålebo Ridklubbs medlemmar till Påskahoppet Lördag 10/4 Söndag 18/4 kl. 13-15.

Välkommen att hoppa en runda eller två i vår paddock. Rosett till alla felfria!  Alla åldrar välkomna!

Höjder: Bommar på marken, 20cm, 40cm, 60cm, 80cm och 1m.

Startavgift: 100 kr (swishas innan start)

Man får givetvis ha ledare om man vill!

Caféet kommer vara öppet men med avståndsåtgärder.

Anmälan senast måndag 12/4 till This is a mailto link