US bjuder in till ridläger

19 JUL 2021 15:32
  • Uppdaterad: 19 JUL 2021 15:32

Under vecka 31 kommer Stålebo Ridklubbs Ungdomssektion hålla i ridläger för klubbens ungdomar. Vi kommer hålla i ett barn-ridläger och ett junior-ridläger. Barn-ridlägret är för de yngre och junior-ridlägret är för de lite äldre. För att vara med på junior-ridlägret måste man kunna rida ut själv/utan ledare!

Man tar med egen lunch men vi bjuder på mellis/fika!

Om det är så att man väldigt gärna vill vara med men inte har någon egen häst så kan vi försöka lösa det.

OBS! Om det blir för få anmälda kommer vi inte kunna hålla i lägret.
- - - -

Barn-ridlägret kommer vara från måndag den 2:a aug till tisdag den 3:e aug och det kommer hålla på från cirka 10 till 14.
Under lägret för du yngre kommer vi anordna flera olika aktiviteter såsom ridlektion i grupp, tipspromenad, teori mm.

Kostnad: cirka 500kr
- - - -

Junior-ridlägret kommer vara från onsdag den 4:e aug till fredag den 6:e aug och det kommer vara från cirka 10 till 15.

Under lägret för de lite äldre kommer vi anordna flera olika aktiviteter såsom ridlektion i grupp (för tränare), gymkhana, teori, uteritt mm. I detta lägret ingår också en övernattning!

Kostnad: cirka 1000kr

- - - -
Mer specifik info (som t.ex schema) kommer när vi fått anmälningar!

Hör av er om ni är intresserade!

Med vänliga hälsningar,
Stålebo Ungdomssektion