Nyheter från VG RF

Idag kommer nya råd för ridskoleverksamheten.

Digital Basutbildning

(2020-11-26 12:00)
Västergötlands ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten.

Nominera Årets ungdomssektion och ungdomsledare i Västergötland. Syftet med utmärkelserna är att hylla alla engagerade ungdomar som finns inom ridsporten.

Vi ställer inte in - vi ställer om!

Söker arrangörer

(2020-11-16 11:51)
Vi saknar några arrangörer för vårens serier.

Vi bjuder in till en Utbildningsdag för verksamma ridlärare, den 13 februari med Lena Annergård.

Nu är det dags för den årliga rep.kursen för distriktets överdomare i dressyr

Välkommen till fortbildning och ny-utbildning för Grönt-kort-utbildare

Välkommen till den årliga fortbildningen för aktiva hoppdomare och överdomare i hoppning.

Ridledarkurs 2021

(2020-11-02 11:20)
Är du intresserad av att gå Ridledarkurs? Nu ligger inbjudan till 2021 års kurs ute samt inbjudan till ridprovet.

På torsdagen kom meddelandet att ytterligare tre regioner inför skärpta allmänna råd på grund av den ökade smittspridningen av Covid19. De allmänna råden kommer att få konsekvenser även för ridsporten de närmaste veckorna.

Vi håller traditionen vid liv och bjuder även i år in till Julbord och föreläsning för anställda på distriktets alla ridskolor.

Det finns fortfarande platser kvar till höstens tillfällen med Basutbildning.

På webbplatsen Para-Me.se kan personer med funktionsnedsättning enkelt hitta idrottsföreningar och andra fysiska aktiviteter.

Vi vill ha era ansökningar för lokala/* och regionala/** tävlingar senast 15/10 2020, för att komma med som ”förstahandsval”

E-post: staleboridklubb@gmail.com