Nyheter från VG RF

Ny förening!

(2021-09-23 14:32)
Vi hälsar nya föreningen - Dals Eds Ridklubb - varmt välkomna!

Ta RF-SISU till hjälp och lär dig mer om föreningsekonomi, bokföring, skatter och revisorns uppdrag

Årets Distriktsmästare i Hoppning är korade!

Vi vill ha era ansökningar för lokala/* och regionala/** tävlingar nästa år senast 15:e oktober i år för att komma med som ”förstahandsval”

Nu erbjuds ytterligare tillfällen att genomgå Ridsportens Basutbildning.

Inbjudan till Färdighet inför SRL I Diplomering.

Anna-Maria Bonskog, hemsjukvårdens enhetschef i Färgelanda. Hon tror på tydlighet, tålamod och tillit - och tränar ledarskap i stallet.

Lidköpings Ridklubb söker Ridlärare.

Välkomna på kurs i ämnet "Arbetsmiljöarbetet på ridskola".

Även i höst erbjuder vi flera digitala träffar för våra ridskolechefer runt om i distriktet.

Till hösten erbjuder vi en Förberedande Ridledarkurs, för dig som är 17 år och uppåt och går i tankarna att ansöka till Ridledarkursen 2022, eller vill prova på om ridläraryrket kan vara något för dig.

Ridlärare sökes

(2021-07-17 11:58)
Ridklubben i Grästorp söker ridlärare

Igår var det dags avslutning för årets Ridledarkurs-deltagare på Grevagården, och vilken kurs det har varit! ❤ (Klicka på rubriken för att se fler bilder )

Under hösten erbjuder vi två olika tillfällen för Fortbildning/Ny-utbildning av föreningarnas GröntKort-handledare.

Nu ligger inbjudan till 2021/2022 års Ungdomsledarkurs (ULK steg I-III) uppe!